Miljövänlig fasadtvätt, taktvätt och fågelskydd med certifierad saneringstekniker.

BioRent Skandinavien Tak & Fasadtvätt samarbetar främst med företag och byggföretag. Våra saneringstekniker har lång gedigen erfarenhet och utbildning inom yrkesområdet. Vi utför uppdrag efter offertförfrågan och på löpande räkning enligt överenskommelse.

Bioteknisk städning av högsta kvalité

(BioRent Skandinavien) samarbetar främst med företag och privatpersoner. Vi utför alla typer av städtjänster och fastighetsservice. Vi är familjeföretaget med miljön i starkt fokus och vi är certifierade och arbetar med Biotekniska rengöringsmedel. Vi utför uppdrag efter kundens behov stora som små.

Vi erbjuder Rut-avdrag med 50 % och Rot-avdrag med 30 % på arbetskostnaden till privatpersoner.

Vad är BioTeknik?

 

Bioteknik är att använda mikroorganismer, t ex bakterier, mikrosvampar och mögel, för att skapa något som vi människor kan ha nytta av. En mikroorganism är osynlig för blotta ögat.

Du använder bioteknik varje dag – en tallrik yougurt vid frukostbordet, en Proviva efter träningen, en lättöl till lunchen, en nattmacka… Bioteknologiska processer har använts i tusentals år vid framställning av t ex bröd, öl och vin. Bioteknik används även i läkemedel etc.