Fågelskydd i Skåne – för fasad och tak

Har du problem med fåglar? Genom att skaffa ett fågelskydd i Skåne från oss på BioRent kan du skydda din fastighet. Skador på fastighetens fasad och tak kan uppstå i samband med en konstant närvaro av fåglar. Spillning och bomaterial kan täppa igen ventilation och skorstenar med mera.

Det i sin tur kan påverka hälsan av de personer som vistas i fastigheten. Med vår hjälp får kan du hitta ett fågelskydd som passar och skyddar din byggnad!

 

Fågelskydd mot smuts och fuktskador

Spillningen från fåglarna som vistas på din fastighet kan leda till allvarliga fuktproblem. Byggnader som utsätts för oavbruten fågelspillning ser oattraktiva ut. Det kan leda till minskat antal kunder för restauranger och inneboende hos fastighetsägare.

Genom att skaffa ett kvalitativt fågelskydd till din egendom i Skåne hos oss kan du hålla fåglarna borta. Våra skydd finns både som fågelpiggar och fågelnät. Om du känner dig osäker på vilket du ska beställa hör av dig till oss så vägleder vi dig rätt!

Kontakta oss för fågelskydd i Skåne

Slipp spillning och annat bråte som fåglarna för med sig genom att skaffa dig ett fågelskydd från BioRent. Oavsett om du är i behov av skydd i form av nät eller fågelpiggar kan vi hjälpa dig.

Våra kvalitativa skydd ser till att fåglarna inte bosätter sig på ditt tak eller smutsar ner fasaden. Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din fastighet!