Fasadtvätt

Äger du en fastighet i Skåne? Vi på BioRent Skandinavien tvättar alla slags fasader och använder väl beprövade metoder. Tack vare vår erfarenhet och kunskap inom branschen kan vi erbjuda dig ett professionellt och pålitligt resultat oavsett fasadtyp.

Fördelar med fasadtvätt

Står du i valet och kvalet om det är värt att investera i en grundlig rengöring av fasaden? Vi listar några av fördelarna som gör valet enkelt för dig. Kontinuerligt underhåll av fasaden med rätt produkter och metoder bidrar bland annat till att färgen bevaras längre och får en bättre hållbarhet. En renare fasad gör också att beläggningar och mögel får en sämre tillväxtmiljö vilket i sig ger ett renare och trevligare utseende en längre tid.

  • Bidrar till att fasaden blir mer slitstark
  • Bevarar färg och yta längre
  • Ger ett städat och tilltalande utseende
  • Minskar angrepp från alger och miljöpåfrestningar.

Fasadtvätt – en trygg & professionell lösning

En trygg & professionell lösning där vi tvättar bort alger, smuts, avgaser och föroreningar från er fasad. Här tvättas alla typer av fasader som exempelvis putsfasad, tegelfasad, plåtfasad och träfasad. Vi använder beprövade metoder och ett varsamt arbetssätt. Vår fasadtvätt anpassas för varje enskilt objekt. Med anpassat arbetstryck, temperatur och vattenflöde kan vi uppnå maximala resultat av fasadtvätten.

Vi förbehandlar ytan innan fasadtvätten genomförs för att lösa upp hårt sittande smuts och på så sätt nå ett bättre resultat. Fasadtvätt förebygger framtida skador och ger fasaden ett fräsch utseende.