Fasadtvätt i Skåne

Börjar fastighetens fasad se föråldrad, ovårdad och medfaren ut. Beroende av var er fastighet är placerad blir fasaden olika påverkad av regn, avgaser mm. Den blir då hårt ansatt av alger, smuts och diverse föroreningar. Då är det dags att kontakta oss på BioRent Skandinavien för en fasadtvätt i Skåne.

Vi tvättar alla slags fasader så som puts-, tegel-, plåt-, metall- och träfasad. Vi använder väl beprövade metoder. Tack vare vår erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda ett professionellt och pålitligt resultat med fasadtvätt i Skåne.

Fördelar med fasadtvätt

Funderar du på om det är värt att investera i en grundlig rengöring av fasaden? För att göra valet lätt har vi listat några av fördelarna med fasadtvätt nedan.

  • Bidrar till att fasaden blir mer slitstark
  • Bevarar färg och yta längre
  • Ger ett städat och tilltalande utseende
  • Minskar angrepp från alger, fuktskador och diverse miljöskador

Att utföra kontinuerligt underhåll av fasaden på ett korrekt sätt bidrar till att färgen bevaras längre och får en ökad hållbarhet. En renare fasad gör dessutom att beläggningar och mögel får en sämre tillväxtmiljö. Det ger ett renare och trevligare utseende under en längre tid.

En trygg & professionell lösning

Vill du tvätta bort alger och smuts på ett tryggt sätt är vår tjänst fasadtvätt i Skåne rätta valet för dig. Vi på BioRent Skandinavien har lång erfarenhet av att tvätta alla fasadtyper som exempelvis puts-, tegel-, plåt-, metall- och träfasad. Med väl beprövade metoder och ett varsamt arbetssätt kan våra certifierade fasadtekniker leverera en trygg samt professionell lösning.

Vår fasadtvätt anpassas inför varje enskilt objekt. Tillsammans med ett anpassat arbetstryck, temperatur och vattenflöde kan vi uppnå maximala resultat av fasadtvätten.

Förbehandling

Innan fasadtvätten genomförs förbehandlar vi ytan så att hårt sittande smuts löses upp och lägger grunden för att uppnå ett bra slutresultat. Fasadtvätten förebygger även framtida skador och ger ett fräsch utseende. Om du är intresserad av vår tjänst fasadtvätt i Skåne kan du kontakta oss genom att klicka på knappen nedan!