Hemstädning i Skåne – efter ditt behov

Det finns flera olika anledningar till att folk kontaktar oss för hemstäd i Skåne. Kanske du vill fria upp tid i vardagen eller inte har orken? Oavsett vad din anledning är kan BioRent hjälpa dig med hemstädning.

Genom att boka ett förutsättningslöst hembesök från oss, kan vi med all säkerhet ta fram en lösning på ett hemstäd som både passar er plånbok och era önskemål!

Skräddarsydd lösning

Känslan av att komma hem till en ren och fin bostad är oslagbar. Dock är det sällan lockande att städa hemmet själv. Med vår tjänst hemstäd i Skåne kan du efter en lång avslutad arbetsdag, slänga upp fötterna på soffan och bara slappna av.

Vi har många års erfarenhet och vana av att städa och tar oss an alla städuppdrag oavsett omfång. Anlitar du oss för hemstäd i Skåne kan du få hjälp med grundlig städning av toaletter, kök, vardags- och sovrum m.fl.

 

Följande ingår i basutbudet av hemstäd:

  • Avtorkning
  • Dammning
  • Dammsugning
  • Moppning med fukt

All städning vi gör sker genom bioteknik som är ett helt miljövänligt alternativ. Vill du läsa mer om vad bioteknik innebär kan du göra det här. (adressen)

Det är av stor vikt för oss att du som kund känner dig nöjd med den tjänsten du beställt. Vårt mål är att uppnå en kundnöjdhet på 100%. Om du behöver en mer skräddarsydd lösning och är villig att betala lite extra, kan vi även utöka basutbudet med till exempel tvättning, bäddning eller städ av ugn. Tillsammans med dig, tar vi fram den optimala hemstädslösningen!

Kontakta oss för hemstäd i Skåne

Har du fler frågor kring hemstäd i Skåne eller någon av de andra tjänsterna vi tillhandahåller? Då är du varmt välkommen att kontakta våra medarbetare så hjälper de dig. Vi ser fram emot att göra ditt boende skinande rent med hemstädning!

hemstäd