Flyttstäd i Skåne – för en smidigare flytt

Det är spännande att flytta, men det tar också mycket på krafterna. Genom att låta oss på BioRent ta hand om flyttstädningen kan du fokusera på annat gällande flytten. Vår utbildade personal städar och lämnar bostaden ren för nästa boende som flyttar in!

Professionell flyttstädning

En icke godkänd flyttstädning kan bli en dyr historia. Därför är det viktigt att du anlitar en professionell firma som besitter den rätta kunskapen och tekniken för att uppnå ett tillfredställande resultat. BioRent har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med flyttstäd. För att ge dig en rättvis prissättning på flyttstäd genomför vi gärna ett hembesök hos dig. Under besöket går vi igenom de utrymmen som ska städas och krav som ska uppfyllas. Allt för att du och övertagande part ska bli nöjd med flyttstädningen!

Vad ingår i flyttstäd?

BioRent erbjuder bra och genomtänkt basutbud av flyttstädning. Vi utför ordentlig städning av badrum, kök, vardagsrum och sovrum m.fl.

Följande ingår i basutbudet av flyttstäd:

  • Avtorkning
  • Dammsugning
  • Moppning

För den som vill komplettera flyttstädningen med ytterligare tjänster kan göra det mot en kostnad. Exempelvis tjänster som fönsterputsning, städ av förråd, tömning av saker på tippen. Allt städ sker givetvis med bioteknik som är ett helt miljövänligt. Läs mer om bioteknik här.

Kontakta oss för flyttstäd

Planerar du att flytta? Kontakta oss på BioRent. Med vår tjänst flyttstäd kan du fria upp tid för andra moment kring flytten. Vi ser till att städa din gamla bostad från golv till tak. Boka tid för flyttstäd redan idag!