Vad är BioTeknik?

Bioteknik är att använda mikroorganismer, t ex bakterier, mikrosvampar och mögel, för att skapa något som vi människor kan ha nytta av. En mikroorganism är osynlig för blotta ögat.

Häng med på resan!

Du använder bioteknik varje dag – en tallrik yougurt vid frukostbordet, en Proviva efter träningen, en lättöl till lunchen, en nattmacka… Bioteknologiska processer har använts i tusentals år vid framställning av t ex bröd, öl och vin. Bioteknik används även i läkemedel etc.

Vår vision!

Familjeföretaget BioRents vision är att ge alla hushåll och företag ett viktigt alternativ för hälsan och miljön vid val av städhjälp. Med många års erfarenhet av städning och rengöring i allt inom butik, kontor och senaste åren hemstädning, vet vi vad som krävs för att göra arbetet effektivt och med kunden i fokus alltid lämna bästa resultat – det ska inte bara synas att vi har varit där utan även bidra till en hållbar och positiv inverkan på miljön.

BioRent Riktigt Rent

Vi är även medvetna om hur vi människor påverkas av vår omgivning, vad vi är i kontakt med i dagligen. Gener som påverkar oss mer och mer, och som har hög inverkan på hur bra vårt naturliga immunförsvar mår. Att vi mer och mer aktivt bryter ner ämnen i kroppen, såsom bakterier, de goda bakterier som håller oss fit for fight, med kemikalier som gör oss oförmögen att bekämpa allergier såsom astma och liknande.

Därför använder vi enbart biotekniska städprodukter som innehåller samma aktiva ämnen som människor är född med, som dessutom är miljöhållbart och ekonomiskt.

Med hjälp av detta har vi kunnat skapa mycket tydliga och strikta rutiner för att båda dessa krav ska uppfyllas.