en ren, trivsam, trygg och effektiv inre och yttre miljö!

Biorent i Malmö erbjuder flera olika tjänster inom städning.

Vad kunden efterfrågar ser oftast väldigt olika ut och därför har vi ett brett städprogram för att täcka in just ert behov av städning.
Kontakta oss på BioRent i Malmö så ger vi offert på just den tjänst ni vill ha.
Här nedan har vi listat våra vanligast städtjänster.Flyttstädning

När man ska flytta så finns det enormt mycket att tänka på. En sak är städningen. Det är det sista man behöver göra för att skapa en fräsch inflyttning för den nya fastighetsägaren. Utnyttja RUT-avdraget och kontakta oss idag!

 Hemstädning

Hemstäd Med hemstäd höjer ni er livskvalitet och kommer bli avlastad från en av vardagens alla sysslor. Alla hemstäd är personlig och ett stort ansvar för BioRent att ni som kund ska känna er trygga och nöjda att vi gör rent och fint i ert hem.

Kontorsstädning

Kontorsstädning Vi hjälper företag i hela Södra Skåne med regelbunden kontorsstädning. Vi utför kontorsstädning till olika företag i södra Skåne men städar även i alla omkringliggande orter. Vi skräddarsyr en lösning som passar exakt era behov.

Trappstädning

TRAPPSTÄD/UNDERHÅLL Vi utför trappstädning i Föreningar, Bostadsföreningar samt Hyresfastigheter. Trappstädningen bidrar till ökat trivsel hos boende. BioRent utför trappstädning enligt era önskemål, all personal är utbildad och har hög service och kvalitetsmedvetande i sina uppdrag.

 Butiksstädning

Butikstäd BioRent jobbar sen många år tillbaka med service och underhåll i butiker, med ett trevligt bemötande mot kunder samtidigt som vi utför vårt arbete allt utifrån uppdragsgivarens önskemål. BioRent utför sitt uppdrag enligt era önskemål

Bygg- och slutstädning

Byggstädning Att utföra en byggstädning är nödvändigt för att en besiktningsman ska kunna göra en bra husbesiktning av bygget. Det som ingår i byggstädning är olika för varje projekt. Kontakta oss så går vi igenom ert specifika behov.

 Ordningskonsult

Ordningskonsulten arbetar med att hjälpa både privatpersoner och företag att röja, rensa, strukturera och organisera hem och arbetsplatser. De hjälper med att gallra bort det som inte längre används och hittar de bästa förvaringslösningarna som passar just för er,

 Fönsterputs

FÖNSTERPUTS Vi utför fönsterputsning av kontorslokaler, butiker och hem. Vi vet vad rena fönster betyder för välbefinnande och trivsel Våra medarbetare har många års erfarenhet av fönsterputsning. Vi kan putsa fönster på ett vis som är effektivt och ger goda resultat,

Golvvård

Golvård Nya golv får snabbt ett slitet utseende om de inte får rätt behandling och underhåll. Olika typer av golv skiljer sig mycket vad gäller tålighet mot repor och friktion, kemikalier, känslighet för vatten, värme osv. Korrekt utförd golvvård ger längre livslängd och ett härligt intryck.